TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pronađeno telo Antonije Bilić

Blic - 27.06.2011

Telo Antonije Bilić iz Drniša pronađeno je pre sat vremena na mestu koje je policiji pokazao Dragan Paravinja, vozač kamiona koji je priznao da je ubio, a zatim bacio u reku sedamnaestogodišnju devojku.

Hrvatska policija traga za telom Antonije Bilić

Vesti Online - 27.06.2011

Načelnik kriminalističke policije Hrvatske Vitomir Bijelić najavio je jutros da će policija istražiti i ratni put Dragana Paravinje, koji je u nedelju priznao da je ubio maloletnicu iz Drniša, u Hrvatskoj, Antoniju Bilić.

Hrvatska policija istražiće i ratni put Paravinje

R.S.Evropa - 27.06.2011

Načelnik kriminalističke policije Hrvatske Vitomir Bijelić najavio je jutros da će policija istražiti i ratni put Dragana Paravinje, koji je u nedelju priznao da je ubio maloletnicu iz Drniša, u Hrvatskoj, Antoniju Bilić.

Antoniju udavio pa bacio telo

Kurir - 27.06.2011

BANJALUKA, BEOGRAD - Priznao ubistvo! Dragan Paravinja (43), osumnjičen za otmicu Antonije Bilić (17), uhapšen je juče ujutru u selu Donji Srđevići, u okolini Srpca u Republici Srpskoj.

"Paravinji da se sudi u Hrvatskoj"

B92 - 27.06.2011

Zagreb, Banja Luka -- Hrvatski MUP potvrdio da je Dragan Paravinja priznao ubistvo 17-godišnje Antonije Bilić. Premijerka Jadranka Kosor: Preduzeti sve da se on izruči Hrvatskoj.

Policija još ne daje potankosti Paravinjina priznanja

R.S.Evropa - 27.06.2011

Dragan Paravinja /43/ priznao je inspektorima da je ubio 17-godišnju djevojku Antoniju Bilić iz Drniša, a njeno tijelo bacio, potvrdio je direktor Policije Republike Srpske /RS/ Gojko Vasić.

Silovatelja našli policijski vučjaci

Blic - 27.06.2011

SRBAC - Dragan Paravinja, osumnjičen za otmicu sedamnaestogodišnje Antonije Bilić u Hrvatskoj, uhapšen je juče u 11.55 časova u selu Donji Srđevići kod Srpca u Republici Srpskoj.

Kosor: Preduzeti sve da Paravinja bude izručen Hrvatskoj

Vesti Online - 27.06.2011

Premijerka Hrvatske Jadranka Kosor razgovarala je sa ministrom pravosuđa Draženom Bošnjakovićem o tome da se preduzme sve da Dragan Paravinja bude izručen Hvatskoj i da za ubistvo maloletne Antonije Bilić odgovara pred hrvatskim pravosuđem.

Znam ko je ubio Dadu!

ALO - 27.06.2011

Vozač kamiona Dragan Paravinja (43), koji je juče uhapšen u BiH, priznao je sinoć policiji da je udavio devojčicu Antoniju Bilić (17) i njeno telo bacio u reku Krku.

Monstrum Paravinja priznao: zadavio sam Antoniju I bacio je u Krku!

Kurir - 26.06.2011

BILIŠANE - Dragan Paravinja priznao je istražiteljima da je sedamnaestogodišnju Antoniju Bilić zadavio i bacio u reku Krku, preneo je Jutarnji list pozvivajući se na izvore u MUP-u Hrvatske! Policija sada traži telo devojčice kako bi se ...

Paravinja priznao da je silovao i ubio Antoniju Bilić

Blic - 26.06.2011

BANJALUKA/BEOGRAD - Tokom poligrafskog ispitivanja Dragan Paravinja je priznao da je počinio monstruozni zločin nad maloletnom Antonijom Bilić. On je priznao da je silovao, a potom zadavio Antoniju Bilić i telo bacio u reku Krku.

Paravinja priznao ubistvo Antonije

Politika - 26.06.2011

Policija RS uhapsila osumnjičenog za nestanak sedamnaestogodišnje Antonije Bilić iz sela Kričke kod Drniša, koja je 7. juna ušla u njegov kamion i od tada joj se gubi svaki trag Vozač kamiona Dragan Paravinja priznao je u nedelju uveče da ...

Paravinja priznao ubistvo

RTS - 26.06.2011

Kakao javljaju hrvatski mediji HRT i Jutarnji list, vozač kamiona Dragan Paravinja osumnjičen za nestanak Antonije Bilić, priznao je ubistvo. Paravinju je policija RS pronašla četvrti dan potrage nakon što im je umakao iz kuće svog rođaka ...

Paravinja „pao” na poligrafu i priznao da je ubio Antoniju

24sata - 27.06.2011

Tokom kriminalističke obrade juče uhapšeni Dragan Paravinja je priznao da je maloletna devojka iz Drniša Antonija Bilić bila živa dok je bila u njegovom kamionu, ali je u početku negirao umešanost u njen nestanak.

Paravinja: Zadavio sam Antoniju

Novosti - 26.06.2011

Policija Republike Srpske uhapsila Dragana paravinju (43). Prilikom ispitivanja kamiondžija priznao da je zadavio Antonije Bilić (17), a telo bacio u Krku BANjALUKA - Dragan Paravinja (43), koji se dovodi u vezu sa nestankom maloletne ...

Paravinja priznao: Zadavio sam Antoniju, pa bacio u Krku

Vesti Online - 26.06.2011

Hrvatski "Jutarnji list" objavio je da je kamiondžija Dragan Paravinja (43) danas priznao da je ubio maloletnu devojku iz Drniša Antoniju Bilić.

Uhapšen Dragan Paravinja, Hrvatska traži izručenje

24sata - 26.06.2011

Tokom poligrafskog ispitivanja Dragan Paravinja je priznao da je počinio monstruozni zločin nad maloletnom Antonijom Bilić. On je priznao da je silovao, a potom zadavio Antoniju Bilić i telo bacio u reku Krku.

Uhapšen Paravinja

Politika - 26.06.2011

Policija RS uhapsila osumnjičenog za nestanak sedamnaestogodišnje Antonije Bilić iz sela Kričke kod Drniša, koja je 7. juna ušla u njegov kamion i od tada joj se gubi svaki trag Od našeg stalnog dopisnika Banjaluka – Policija Republike ...

Uhapšen otmičar iz Banjaluke

B92 - 26.06.2011

Banjaluka -- Dragan Paravinja, osumnjičen da je kod Drniša u Hrvatskoj oteo sedamnaestogodišnju Antoniju Bilić, uhapšen je u okolini Srpca u RS, potvrdila je policija.

RS: Uhapšen osumnjičeni za nestanak devojke iz Hrvatske

Novosti - 26.06.2011

Dragan Paravinja, za koga se u Hrvatkoj sumnja da je povezan sa nestankom sedamnaestogodišnje Antonije Bilić iz Kričaka, kraj Drniša, uhapšen posle četiri dana potrage POLICIJA Republike Srpske danas je uhapsila Dragana Paravinju u opštini ...

Uhapšen osumnjičen za kidnapovanje i silovanje

Danas - 26.06.2011

Banjaluka, Beograd - Dragan Paravinja, osumnjičen za kidnapovanje i silovanje Antonije Bilić (17) uhapšen je juče ujutru u selu Donji Srđevići u okolini Srpca u Republici Srpskoj. Podsetimo da je Paravinja u Srbiji 2003.

Paravinja uhapšen u blizini Motajice, nije se opirao

R.S.Evropa - 26.06.2011

Dragana Paravinju (43), vozača kamiona, osumnjičenika u slučaju nestanka sedamnaestogodišnje Antonije Bilić u Hrvatskoj, uhapsila je danas oko podneva policija Republike Srpske na udaljenosti od oko 2,5 kilometra od mjesta na kojem je prvi ...

Uhapšen osumnjičeni za nestanak Antonije Bilić

E-Novine - 26.06.2011

Dragana Paravinju (43), vozača kamiona, osumnjičenika u slučaju nestanka sedamnaestogodišnje Antonije Bilić u Hrvatskoj, uhapsila je u nedelju oko podneva policija Republike Srpske na udaljenosti od oko 2,5 kilometra od mjesta na kojem je ...

Policija potvrdila hapšenje Dragana Paravinje

R.S.Evropa - 26.06.2011

Dragan Paravinja, osumnjičen da je kod Drniša u Hrvatskoj oteo sedamnaestogodišnju Antoniju Bilić, uhapšen je danas u okolini Srpca u Republici Srpskoj (RS), potvrdili su u MUP RS i Hrvatske.