TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Protest kamiondžija

Kurir - 15.09.2010

ČAČAK - Članovi Udruženja prevoznika „MDT sistem“ iz Kraljeva organizovali su juče jednočasovnu protestnu vožnju, posle koje su vozila zaustavili na raskrsnici u Preljini i ponovili zahteve upućene Ministarstvu za infrastrukturu.

Ili ispunjenje zahteva, ili generalni štrajk

Blic - 15.09.2010

Udruženje za međunarodni drumski transport putnika i robe postiglo je načelni dogovor sa predstavnicima Vlade o sprovođenju njihovih zahteva. Ukoliko dogovor ne bude ispoštovan u roku od 30 dana, autoprevoznici bi mogli da radikalizuju ...

Protest kamiondžija kod Čačka

Blic - 14.09.2010

Udruženje za međunarodni drumski transport (MDT) putnika i robe danas je u Preljini kod Čačka održalo jednosatnu protesnu vožnju zbog, kako su saopštili, nemogućnosti daljeg poslovanja.

Ministar podržao zahteve prevoznika

B92 - 14.09.2010

Beograd -- Udruženje za međunarodni drumski transport putnika i robe održalo je danas protestnu vožnju. Razlozi su, kako su saopštili, nemogućnosti daljeg poslovanja, uprkos tome što je ministar Milutin Mrkonjić podržao njihove zahteve.

Protest drumskih prevoznika

RTS - 14.09.2010

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić obećao autoprevoznicima da će njihovi zahtevi biti ispunjeni, izjavio predsednik štrajkačkog odbora drumskih prevoznika Dejan Lazarević, dodavši da će u protivnom biti organizovan štrajk za 30 ...